Prijs 25.00 Euro €
Categorie Ringen
gepubliceerd datum 13/07/2018
Bekeken 302
Land Netherlands

Prachtige ring van Dyrberg/Kern, zwart silverplated met grote zwarte en doorzichtige stenen. Nieuwprijs opgezocht: € 89.95. In zeer goede staat. Helaas weet ik geen maat. Er staat wel in romeinse cijfers (volgens mij) III in. (Ringmaat III is hetzelfde als maat 56 (diameter binnenkant ring 18,15 mm)) Hij zit bij mij ruim om mijn duim en ik heb vrij slanke handen. Ik heb expres foto's met en zonder flits genomen. Zodat de kleur goed te zien op de zonder flits foto's maar de details goed op de met flits foto's.Bod gedaan / vraag gesteld en je hoort niks? Check de MP chatbox! Soms is er storing met het doorsturen van onze mail naar jouw mailbox. In de chatbox staat onze reactie wél.

Belangrijke info omdat wij een grote tweedehandswinkel hebben en dingen werken bij ons op een bepaalde manier. Daarom is alles wél goed georganiseerd & betrouwbaar:1.Lager bieden is niet mogelijk. Geen discussie mogelijk.

2.Wil je iets overnemen? Biedt dan 1 cent over het gevraagde bedrag óf stuur een bericht.

3.Verzendkosten komen er nog bij. € 4,25 als het door de brievenbus past, € 6.95 als het als pakketje moet. In beide gevallen zit er een Track & Trace code bij.

4.Wil je 3 (of meer) items? Dan vervallen de verzendkosten. Totale waarde moet boven € 35,- zijn.

5.Het heeft geen zin ons te mailen over: Verzenden via Kiala. Ruilen met een item wat je zelf verkoopt. Gratis ons item beschikbaar stellen voor welk goede doel dan ook.

6.Ophalen mag altijd. Dit kan in de winkel op openingstijden. Dinsdag t/m Zaterdag.

7.Ruilen/terugsturen kan niet. Er staat veel product info in de adv. om teleurstelling te voorkomen.

8.Wij verzenden niet dezelfde dag i.v.m. openingstijden tot 18u. Als het bedrag op de rekening staat, gaat het doorgaans de volgende ochtend op de post. Wij mailen je als het gepost is.

9.Wij zijn gesloten op de maandag. Geld gestort op vrijdag t/m zondag? Dit staat pas maandag op de rekening. Dinsdag nemen wij het mee naar huis. Het wordt woensdag gepost.


Nog wat extra puntjes:


Zie je een oud bod staan? Vraag naar de beschikbaarheid, niet iedereen reageert namelijk.


Andere vragen zijn welkom, máar wij zullen niet reageren op vragen om iets aan te trekken voor de foto, hoe oud iets is, waar het vandaan komt en hoe iets valt. Veelal omdat wij niet over die info beschikken.


Er is heel veel info over ons te vinden als je Boutique MoDo intoetst bij een zoekmachine ;)
Wij zijn al jaren een betrouwbaar adres om een leuk "nieuw" item bij te scoren!Boutique MoDo, Zeestraat 2H, 2211 XG Noordwijkerhout


Ingeschreven bij KVK per November 2011

Naam: Boutique MoDo


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • ring 18 karaat geel goud ca 20 gr 1,6 karaat diamanten mt 18
   ring 18 karaat geel goud ca 20 gr 1,6 karaat diamanten mt 18
   Ringen - Baarle-Nassau - 2250.00 Euro €

   Schitterende echt geel gouden ring, 19,6 gram zwaar met maar liefst 1,6 karaat echte diamanten in een prachtige hartzetting, de foto's doen de ring geen recht ik maak zo snel mogelijk betere foto's maar deze ring is dus gewéldig! ik kocht de ring voo...

  • Fraaie Goud Vergulde ring maat 17 etnische driehoeken
   Fraaie Goud Vergulde ring maat 17 etnische driehoeken
   Ringen - Hoofddorp - Gratis

   Prachtige goud vergulde ringMet rij zirkonenMaat 17Zo goed als nieuw Ophalen en verzenden beide mogelijk Zie ook mijn andere advertenties en bespaar op evt.verzendkosten!

  • Moderne 14k Gouden Ring met 3 grote 0.05 ct Briljanten
   Moderne 14k Gouden Ring met 3 grote 0.05 ct Briljanten
   Ringen - Sittard - 295.00 Euro €

   Moderne 14 karaat Gouden design vormgegeven damesring met 3 grote 0.05 ct Briljanten. Deze gouden ring in geel en wit goud heeft maat 18  (= omtrek vinger 55-57 mm), en kan in elke gewenste maat worden vergroot / verkleind. Het gouden juweel is voorz...


   
  verkoper:


  Boutique MoDo

  Lokatie: leiden - Netherlands


  Generated in 0.034034013748169 ms