ID: 11698
VEGETARISCH Koken voor DUMMIES
€14,00
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Bevat 100 recepten
die altijd lukken,
plus voedingsinformatie
Ontdek
hoe je:
met koken je gezondheid verbetert
een schat aan nieuwe producten ontdekt
gezond blijft eten
vleeseters verrast met vegetarische gerechten
je lievelingsrecept vegetarisch maakt
De leuke en gemakkelijke manier om lekker en gezond vegetarisch te koken!
Misschien wil je vegetarisch koken omdat dit gezonder of ethischer is, maar natuurlijk ook omdat het gewoon lekker is! Ontdek hoe je voedzame, heerlijke gerechten kunt maken zonder vlees, of zelfs zonder zuivelproducten en eieren zo je wilt, en maak kennis met verleidelijke recepten, zoals Dip van verse limoen en avocado, Pasta primavera,Vegetarische chili met cashewnoten en Cheesecake met chocolade en tahoe.
Je zult er geen spijt van krijgen!
Suzanne Havala, M.S., R.D., is in de Verenigde Staten nationaal bekend als deskundige op het gebied van voeding en voedsel.Van haar hand verschenen zeven boeken, waaronder Being vegetarian for Dummies. Haar adviezen verschenen in The New York Times en veel andere publicaties.
Uitgeverij Addison Wesley, 2002, 309 pag.
Prima staat
Verzendkosten 4,00
VASTE PRIJS € 14 excl.
U betaalt niet minder maar ook niet meer.
Op lagere biedingen wordt daarom niet gereageerd
die altijd lukken,
plus voedingsinformatie
Ontdek
hoe je:
met koken je gezondheid verbetert
een schat aan nieuwe producten ontdekt
gezond blijft eten
vleeseters verrast met vegetarische gerechten
je lievelingsrecept vegetarisch maakt
De leuke en gemakkelijke manier om lekker en gezond vegetarisch te koken!
Misschien wil je vegetarisch koken omdat dit gezonder of ethischer is, maar natuurlijk ook omdat het gewoon lekker is! Ontdek hoe je voedzame, heerlijke gerechten kunt maken zonder vlees, of zelfs zonder zuivelproducten en eieren zo je wilt, en maak kennis met verleidelijke recepten, zoals Dip van verse limoen en avocado, Pasta primavera,Vegetarische chili met cashewnoten en Cheesecake met chocolade en tahoe.
Je zult er geen spijt van krijgen!
Suzanne Havala, M.S., R.D., is in de Verenigde Staten nationaal bekend als deskundige op het gebied van voeding en voedsel.Van haar hand verschenen zeven boeken, waaronder Being vegetarian for Dummies. Haar adviezen verschenen in The New York Times en veel andere publicaties.
Uitgeverij Addison Wesley, 2002, 309 pag.
Prima staat
Verzendkosten 4,00
VASTE PRIJS € 14 excl.
U betaalt niet minder maar ook niet meer.
Op lagere biedingen wordt daarom niet gereageerd